Opublikował(a)
15 rok temuhttp://www.zastraszacze.cba.pl/articles.php?cat_id=4
Ten artykuł zawiera masę literówek i braków polskich liter (nie samych ogonków, ale całych liter). Ponadto można by wytłuścić poszczególne imiona, żeby się to tak nie zlewało.
Przydałoby się też dodać, kto jest autorem tego spisu. Bez urazy, ale wygląda to na ctrl+c ctrl+v, a w takim przypadku wypada podać źródło.
Opublikował(a)
15 rok temuWitam Bartoszu, znamy się już z innego forum :) W miarę możliwości poprawiamy błędy dzięki za spostrzeżenia literówki i ortografy niestety mogą się pojawiać. Pracujemy teraz głownie nad mapką nawiedzonych miejsc. Jeśli masz jeszcze jakieś spostrzeżenia to pisz. Wszelkie wychwycone błędy pomogą nam w udoskonaleniu strony
Opublikował(a)
15 rok temuArtykuł pochodzi z poprzedniej wersji strony na html i chyba kodowanie zawiodło bo w edytorze artykuł wygląda cacy i są pogrubione imiona. Postaram sie poprawić jak najszybciej.
Edytowany przez
pietras1987 dnia 23-05-2010 00:52,
15 rok temuOpublikował(a)
15 rok temuAha co do błędu zauważyłem, że gdy dodajesz posta przy 2 lub 3 stronce po dodaniu automatycznie przerzuca cię na pierwszą stronę na sam początek zamiast pokazywać zaktualizowanego posta na stronie
Opublikował(a)
15 rok temuczekaj bo nie kumam morb jeszcze raz troche dokładniej gdzie i co ?
Edytowany przez
pietras1987 dnia 25-05-2010 19:08,
15 rok temuPróbowałem dodać link i wszystko jest dobrze. Ma ktoś może podobny problem ?
Opublikował(a)
15 rok temuPietras jest problem z godzinami na forum niech będą w końcu w formacie 24 godzinnym i są jakieś błędy przy datowaniu wczorajszy post z godziny 15 podaje jako 3 dzisiaj co wprowadza w błąd, podobnie inne. Jak dasz radę to spróbuj coś z tym pokombinować.
Opublikował(a)
15 rok temuPostaram się ale nie daje gwarancji
Edytowany przez
Tomas dnia 27-05-2010 14:29,
15 rok temuAha co do błędu zauważyłem, że gdy dodajesz posta przy 2 lub 3 stronce po dodaniu automatycznie przerzuca cię na pierwszą stronę na sam początek zamiast pokazywać zaktualizowanego posta na stronie
Powtarzam jeszcze raz to samo bo może to przeoczyłeś a też jest to trochę uciążliwe
Opublikował(a)
15 rok temuSory morb ale to nie nasza wina tylko serwera za pare dni powinno przestać
Edytowany przez
pietras1987 dnia 27-05-2010 18:33,
15 rok temuZarąbiście że poprawiłeś format godziny zapodaj jeszcze skórkę, żeby uatrakcyjnić wygląd forum
Opublikował(a)
15 rok temuapropo wczorai i dziś to skrypt jest tak zbudowany że odlicza 24 h od napisania posta i zmienia na wczoraj jakiś burak musiał to pisać postaram się poprawić
Opublikował(a)
15 rok temuZ avatarami to wiem, skrypt działa prawidłowo dopiero na użytkownikach zarejestrowanych po zainstalowaniu .
Opublikował(a)
15 rok temuStronka się ładuje na mojej neostradzie naprawdę dobrze nie wiem jak radiówka. Co do błędu to mały szkopuł jeśli nie jesteś użytkownikiem strony to wykres nawiedzonych miejsc w Polsce przybiera dziwną postać porozrzucanych podpunktów jak będziesz miał czas to luknij na to
Opublikował(a)
15 rok temu[color=#00cc00][big]Problem z ankietą został rozwiązany w ten sposób że jest ona widoczna tylko dla użytkowników.[/big][/color]