O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Błędy na stronie

Ostatnia aktualizacja 7 rok temu
B
BartoszNewbie
Opublikował(a) 15 rok temu
http://www.zastraszacze.cba.pl/articles.php?cat_id=4
Ten artykuł zawiera masę literówek i braków polskich liter (nie samych ogonków, ale całych liter). Ponadto można by wytłuścić poszczególne imiona, żeby się to tak nie zlewało.
Przydałoby się też dodać, kto jest autorem tego spisu. Bez urazy, ale wygląda to na ctrl+c ctrl+v, a w takim przypadku wypada podać źródło.
TomasTomasSuper Admin
Witam Bartoszu, znamy się już z innego forum :) W miarę możliwości poprawiamy błędy dzięki za spostrzeżenia literówki i ortografy niestety mogą się pojawiać. Pracujemy teraz głownie nad mapką nawiedzonych miejsc. Jeśli masz jeszcze jakieś spostrzeżenia to pisz. Wszelkie wychwycone błędy pomogą nam w udoskonaleniu strony
pietras1987pietras1987Super Admin
Artykuł pochodzi z poprzedniej wersji strony na html i chyba kodowanie zawiodło bo w edytorze artykuł wygląda cacy i są pogrubione imiona. Postaram sie poprawić jak najszybciej.
Edytowany przez pietras1987 dnia 23-05-2010 00:52, 15 rok temu
TomasTomasSuper Admin
Aha co do błędu zauważyłem, że gdy dodajesz posta przy 2 lub 3 stronce po dodaniu automatycznie przerzuca cię na pierwszą stronę na sam początek zamiast pokazywać zaktualizowanego posta na stronie
czekaj bo nie kumam morb jeszcze raz troche dokładniej gdzie i co ?
Edytowany przez pietras1987 dnia 25-05-2010 19:08, 15 rok temu
Próbowałem dodać link i wszystko jest dobrze. Ma ktoś może podobny problem ?
TomasTomasSuper Admin
Pietras jest problem z godzinami na forum niech będą w końcu w formacie 24 godzinnym i są jakieś błędy przy datowaniu wczorajszy post z godziny 15 podaje jako 3 dzisiaj co wprowadza w błąd, podobnie inne. Jak dasz radę to spróbuj coś z tym pokombinować.
Postaram się ale nie daje gwarancji
Edytowany przez Tomas dnia 27-05-2010 14:29, 15 rok temu
TomasTomasSuper Admin
Aha co do błędu zauważyłem, że gdy dodajesz posta przy 2 lub 3 stronce po dodaniu automatycznie przerzuca cię na pierwszą stronę na sam początek zamiast pokazywać zaktualizowanego posta na stronie

Powtarzam jeszcze raz to samo bo może to przeoczyłeś a też jest to trochę uciążliwe
Sory morb ale to nie nasza wina tylko serwera za pare dni powinno przestać
Edytowany przez pietras1987 dnia 27-05-2010 18:33, 15 rok temu
[big]
[color=#00cc00]Błąd daty naprawiony, nad przekierowaniem pracuje.[/color]
[/big]
Edytowany przez pietras1987 dnia 01-06-2010 22:01, 15 rok temu
TomasTomasSuper Admin
Zarąbiście że poprawiłeś format godziny zapodaj jeszcze skórkę, żeby uatrakcyjnić wygląd forum
apropo wczorai i dziś to skrypt jest tak zbudowany że odlicza 24 h od napisania posta i zmienia na wczoraj jakiś burak musiał to pisać postaram się poprawić
LegionLegionSuper Admin
Jest jakiś problem z avatarami czasami nie wyświetla wybranego dajmy na to przez ciebie avatara tylko wrzuca czyjś inny tak jak tuhttp://www.zastraszacze.cba.pl/articl...icle_id=87
Z avatarami to wiem, skrypt działa prawidłowo dopiero na użytkownikach zarejestrowanych po zainstalowaniu .
TomasTomasSuper Admin
Stronka się ładuje na mojej neostradzie naprawdę dobrze nie wiem jak radiówka. Co do błędu to mały szkopuł jeśli nie jesteś użytkownikiem strony to wykres nawiedzonych miejsc w Polsce przybiera dziwną postać porozrzucanych podpunktów jak będziesz miał czas to luknij na to
[color=#00cc00][big]Problem z ankietą został rozwiązany w ten sposób że jest ona widoczna tylko dla użytkowników.[/big][/color]

Cytat

Legion napisał/a:
Jest jakiś problem z avatarami czasami nie wyświetla wybranego dajmy na to przez ciebie avatara tylko wrzuca czyjś inny tak jak tuhttp://www.zastraszacze.cba.pl/articl...icle_id=87

[big][color=#00cc00]Problem naprawiony[/color][/big]

Cytat

Morburg napisał/a:
A i mam pomysł może na profilu użytkownika ustawić funkcję wglądu w napisane tematy posty aby wykluczyć nie używane konta z spisu co o tym myślicie

[color=#00cc00][big]Taka funkcja już jest Osobiste menu/moje posty,tematy[/big][/color]
Edytowany przez pietras1987 dnia 27-06-2010 15:35, 15 rok temu

Cytat

Laila napisał/a:
prośba.. sprawdź co jest z licznikami czasowymi nie tak...

gdy wchodzę na forum posty z dnia wczorajszego podpisane są jako np. "dzisiaj g. 17.20" mamy w tej chwili jakąś 9.30....

[big][color=#00cc00]
Zrobione! błędem było złe nazewnictwo zamiast "dzisiaj" powinno być "W ciągu ostatnich 24h"[/color][/big]
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.