Opublikował(a)
13 rok temuwszędzie jakieś śmieciowe posty się pojawiają (np. co robi tekst, w kórym jest coś o pozycjonowaniu w temacie filmów???), posprzątajcie to proszę
Hey man, I'm your worst choice
You don't know, I want it so
Hey man, I'm your dark voice
You don't know where we will go
Straight to hell...
Opublikował(a)
14 rok temuMnie zaczyna zastanawiać co tu w ogóle zaczyna się dziać?!Jakieś reklamy umieszczane w postach. Nie denerwuje was to?
Opublikował(a)
14 rok temuW czasie pobierania plików, nie da się odwiedzić waszej strony. Zminimalizowane okno pobierania się otwiera i nie można nic zrobić, trzeba czekać aż się skończy pobieranie i zamknąć to okno lub anulować pobieranie. Wtedy wszystko wraca do normy. Wy też tak macie czy to jest tylko problem mojej przeglądarki? (Mozilla Firefox).
Powtarzam apel o powiększenie Trzcionki na forum. Czytanie dłuższych postów jest uciążliwe.
CMENTARZ - Najbezpieczniejsze miejsce na Ziemi, tam ludzie są martwi.
Opublikował(a)
14 rok temu[color=#00cc00][big]Szybka odpowiedź na forum naprawiona.[/big][/color]
VrathJunior MemberOpublikował(a)
14 rok temu3. Nie moge edytowac powyzszego postu:/
4. Jak tamten wysylalem to musialem wziasc ten "tryb pelny" zeby wyslac
5. Jak sie wyslalo to bylo "twoja wiadomo zostaa wysana" 1. costam costam costam#4
/edit:
PS. raz mi dobrze wyskakuje a raz j.w.
Edytowany przez Vrath dnia 09-11-2010 17:09,
14 rok temu
VrathJunior MemberOpublikował(a)
14 rok temu1. Nie wiem czy jest o sklepiku, ale w sklepiku jest tylko kod.
2. Str główna jest rozciągnięta strasznie przez te zdjęcia.
Opublikował(a)
15 rok temuHmmm... jeszcze nad tym popracuje .
Opublikował(a)
15 rok temuDodatkowo od czasu do czasu cba wybija: Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
Darmowy Hosting CBA.PL
Opublikował(a)
15 rok temuNo tak tutaj masz racje ze na innych serwerach jest gorzej. Mi ciągle wyskakuje błąd co moze utrudnić prace uzytkowniką i gością, którzy chcą do Nas dołączyć.
Mój błąd:
502 Bad Gateway
nginx
Czyszczenie cache nie pomaga.
Polecam serwer dedykowany na ceny trochę duże ale warto : http://www.mzhost.co.uk/sharehosting.html
Moja strona tam stoi http://forum.biomist.pl i nie narzekam
Opublikował(a)
15 rok temuWiesz Morb wszystko co darmowe jest ch....e ale myślę że nie jest tak źle.
Wątpie żeby cba.pl coś zmieniła po moim piśmie. No i muszę powiedzieć że na innych darmowych serwerach jest gorzej a i mniej miejsca mają na stronę.
Opublikował(a)
15 rok temu[color=#00cc00][big]Problem z ankietą został rozwiązany w ten sposób że jest ona widoczna tylko dla użytkowników.[/big][/color]
Opublikował(a)
15 rok temuStronka się ładuje na mojej neostradzie naprawdę dobrze nie wiem jak radiówka. Co do błędu to mały szkopuł jeśli nie jesteś użytkownikiem strony to wykres nawiedzonych miejsc w Polsce przybiera dziwną postać porozrzucanych podpunktów jak będziesz miał czas to luknij na to
Opublikował(a)
15 rok temuZ avatarami to wiem, skrypt działa prawidłowo dopiero na użytkownikach zarejestrowanych po zainstalowaniu .