Opublikował(a)
15 rok temuOstatnio pojawiają sie różne błędy na stronie więc jesli coś zauważycie piszcie !
Edytowany przez
Tomas dnia 21-05-2010 21:35,
15 rok temuOpublikował(a)
15 rok temuPiotruś głównie chodzi o to wylogowywanie przy wchodzeniu na podstrony. Trzeba coś nad tym pomyśleć żeby nas nie "wyrzucało"
Opublikował(a)
15 rok temuZauważyłem Przejexxxny jest ten błąd, ale pracuję nad nim
Edytowany przez
Tomas dnia 21-05-2010 21:34,
15 rok temuBłędem było podawanie w linkach sztywnych adresów zawierających www.zastraszacze.cba.pl/viewpage............... coś tam coś tam wystarczy vievpage......... i gra pomału będę poprawiał
Edytowany przez
Tomas dnia 27-05-2010 14:26,
15 rok temuNo i po błędzie wszystko hula jak trzeba
Edytowany przez
Tomas dnia 21-05-2010 21:35,
15 rok temuMam taki mały pomysł może by tak w dziale "nawiedzone miejsca" zrobić dwa poddziały "nawiedzone miejsca w polsce" i "nawiedzone miejsca na świecie"
Opublikował(a)
15 rok temuTeż mam problemy z wrzucaniem zdjęć i nowych artykułów.
Opublikował(a)
15 rok temujesli chodzi o zdjecia to mi wszystko chula dodawanie fotek jako user i admin nie wiem moze to był chwilowy błąd piszcie czy dalej go macie
Opublikował(a)
15 rok temunawiedzone miejsca podzielone
Opublikował(a)
15 rok temuMi rzuciło się w oczy na samym początku i uważam że należy to zmienić. Chodzi mi o dość małą czcionkę, na forum jak i na stronie głównej. Może i mam słaby wzrok ale ten rozmiar jest za mały. Wiem że na głównej to może być problem ale można by zacząć od artykułów i forum.
CMENTARZ - Najbezpieczniejsze miejsce na Ziemi, tam ludzie są martwi.
Opublikował(a)
15 rok temuno pomyśle nad tym ale na jak dużą bo przesadz:Dać też nie można :)
Opublikował(a)
15 rok temuTrochę większą. Np. mój podpis na forum już jest dobrej wielkości, a jest tylko pogrubiony. Więc o jeden lub dwa rozmiary do góry poprawią sytuacje.
CMENTARZ - Najbezpieczniejsze miejsce na Ziemi, tam ludzie są martwi.
Opublikował(a)
15 rok temuN o tylko po głębszym zastanowieniu to bedzie mały problem bo każda podstona ma w swoim kodzie indywidualnie przypisany rozmiar i rodzaj czcionki musiał bym przerobić każdą podstrone po kolei a z tym by troche zeszło bo mamy ich koło 300 czy 400. Inna sprawa z czcionką nawigacyjna ona chyba korzysta z jednego pliku pliku który definiuje jej rozmiar wiec w tym temacie chyba jestem coś w stanie zrobić, z artykułami to bedzie lipa :(
Edytowany przez
pietras1987 dnia 02-02-2010 18:20,
15 rok temu[color=#006600]Piotrek jest sprawa po tej dzisiejszej awarii strony strasznie często nie lądują mi się poszczególne stronki dopiera za którymś razem udaje mi się wejść. być może to wina mojego neta ale wcześniej przed awarią nic takiego mi się nie działo, jak byś mógł to sprawdź może coś jest jeszcze nie tak.[/color]
Edytowany przez
Legion dnia 05-05-2010 21:27,
15 rok temuWiem też to mam tylko nie wiem dlaczego, ale raczej nie od awarii tylko od jakiegoś dodatku, musiałem coś w kodzie zamieszać [color=#cc0000]jutro po południu prześledzę to jeszcze raz [/color]
Edytowany przez
pietras1987 dnia 06-05-2010 00:23,
15 rok temupoprawiłem trochę błędów w kodzie i strona mio się ładuje za każdym razem tylko trudno wyczuć czy szybko bo mam lipny net
[bcolor=#ccffff][color=#ff0000]Jak by coś jeszcze nie grało to piszcie bede poprawiał i zastanawiam sie nad zwiekszeniem czcionki na stronie co o tym myślicie ?[/color][/bcolor]
Edytowany przez
pietras1987 dnia 06-05-2010 00:21,
15 rok temuOk dzięki a co do czcionki to mi pasi
Opublikował(a)
15 rok temuZgadzam się trzeba powiększyć i pogrubić czcionkę w menu